İçişleri Bakanlığı, Yalova Belediye Başkanı Salman'ı görevden uzaklaştırdı
İçişleri Bakanlığı, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ile yolsuzluktan tutuklu bulunan başkan yardımcısı Halit Güleç'i görevden uzaklaştırdı.
Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ve tutuklu bulunan belediye başkan yardımcısı Halit Güleç, İçişleri Bakanlığınca görevden uzaklaştırıldı.
İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ve şu an tutuklu olan Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç Anayasanın 127'nci maddesinin dördüncü fıkrası ile 5393 sayılı Belediye Kanununun 47'nci maddesi gereğince geçici bir tedbir olarak İçişleri Bakanlığınca görevden uzaklaştırılmıştır" ifadelerine yer verildi.
Yorumlar
Popüler Haberler

Terör örgütü PKK, Devlet Bahçeli'nin önerisine uydu: Kongre için tarih ve yer belli oldu

Esenler’de kadın cinayeti: Evli olduğu erkek tarafından bıçaklanarak katledildi!

Samsun’da kadın cinayeti: Emine, boşanma aşamasında olduğu erkek tarafından sokak ortasında katledildi!

Rasim Ozan Kütahyalı hakkında resen soruşturma başlatıldı

İçişleri Bakanlığı'ndan da polislerin izinlerinin kaldırılmasına ilişkin açıklama

Ankara Valiliği'nden polislerin izinlerinin kaldırılmasına ilişkin açıklama