Şanlıurfa ve Mardin'de eğitime ara
Mardin ve Urfa'nın sınır ilçelerinde 14-15 ve 16 Ekim günü eğitime ara verildi.
Türkiye'nin Kuzey Suriye'ye dönük yürüttüğü askeri harekat dolayısıyla Mardin ve Urfa'nın sınır ilçelerinde eğitime ara verildi.
Mardin Valililiğinden yapılan yazılı açıklamada, Nüsaybin ilçelerindeki tüm okullarda, Kızıltepe ve Artuklu ilçelerinde ise sınıra yakın bölgelerdeki okullarda 14 Ekim Pazartesi, 15 Ekim Salı ve 16 Ekim Çarşamba günü eğitime ara verildiği duyuruldu.
Urfa Valiliği'nden de yapılan açıklamada, sınır ilçelerindeki Akçakale ve Ceylanpınar ilçelerindeki tüm okullarda, Suruç ve Birecik ilçelerinde ise sınıra yakın bölgelerdeki okullarda 14 Ekim Pazartesi, 15 Ekim Salı ve 16 Ekim Çarşamba günü eğitime ara verildiği duyuruldu. Aynı ilçelerde daha önce de eğitime 2 gün ara verilmişti.
Yorumlar
Popüler Haberler

Rasim Ozan Kütahyalı: "Selahattin Demirtaş çıkar, beni içeri alacaklarsa ben bundan memnun olurum"

Samsun’da kadın cinayeti: Emine, boşanma aşamasında olduğu erkek tarafından sokak ortasında katledildi!

Rasim Ozan Kütahyalı hakkında resen soruşturma başlatıldı

İçişleri Bakanlığı'ndan da polislerin izinlerinin kaldırılmasına ilişkin açıklama

Dışişleri Bakanlığı'ndan Kıbrıs iddialarına ilişkin açıklama

Oyuncu Sevil Akdağ arkadaşı Elif Kırav'ı bıçaklayarak öldürdü