CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Taksim Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen dün hayatını kaybeden TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder Sırrı Süreyya Önder için düzenlenen anmaya katıldı.
Özel, tören sonrası AKM'den ayrılırken "Osmanlı çocuğu" olduğunu söyleyen bir şahsın saldırısına uğradı. İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre Selçuk Tengioğlu adlı saldırgan, 21 yıl önce 2 çocuğunu uyudukları esnada öldürürken, bir çocuğunun ise balkondan atlayarak kurtulduğu öğrenildi.
Cinayetlerin ardından çekilen görüntüleri ortaya çıktı
Saldırganın 21 yıl önceki görüntüleri ortaya çıktı. Edinilen bilgilere göre görüntüler, şahsın çocuklarını öldürdükten sonra gözaltına alındığı anlara ait.
Öldürdüğü oğlunun mezar taşı paylaşıldı
Öte yandan Selçuk Tengioğlu'nun 21 yıl önce öldürdüğü oğlu, 19 yaşındaki Barış Tengioğlu'nun mezar taşında yazanlar gündem oldu.
Söz konusu mezarın üstünde, "Artık yatacak yerim var, bu dünya olsun sana da dar. Analar gününde nasıl kıydın bize, acımadın mı gençliğimize" yazıldığı görüntülendi.