Rasim Ozan Kütahyalı 'CHP'ye kayyım atanacak' iddiasında bulunmuş, akabinde 'dezenformasyon yaptığı' gerekçesiyle gözaltına alınmıştı.

İstanbul'da nikah kıydırma bedeli 16 bin liraya kadar çıkıyor İstanbul'da nikah kıydırma bedeli 16 bin liraya kadar çıkıyor

Kütahyalı aynı adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Gözaltından çıktıktan sonra Ensonhaber'de açıklamalarda bulunan Kütahyalı şunları dile getirdi:

*Selahattin Demirtaş çıkar beni içeri alacaklarsa ben bundan memnun olurum. Bol bol kitap okurum. Çok kitap okuyan, yazan, çizen adamlar için medrese gibidir derler. Kitap okumayan, kendi iç dünyası olmayan, yalnızlık kültürü olmayanlar için hapishane felakettir.

*Düğmeye basılıp konuşan insana sus diyemezsin. Kul, köle olmuş. Tanju Özcan'a da kızmıyorum. Cezai ehliyeti yok. Hiç beklemediğim şeyler duydum. Hep bana dostum, üstadım, canım diyenler de bir şeyler demiş. Avukatlarım bütün hakaretleri inceliyor. Ne olup ne bitti bakacağım. Benim tutuklanmamı isteyen muhalefetten birileri yarın kendileri gözaltına alınınca hiçbir şey diyemezler. Yani Rasim Ozan'ı alan sistem seni almaz mı? Ece Üner aslında şunu diyor; Ben Tayyip Erdoğan'ın gizli köpeğiyim kocam da açık köpeği böyle tezgahı kurduk. bu tezgahı bozmak isteyen bir Rasim Ozan var. Beni Deniz Bayramoğlu için çok aradılar. Biz bunu kullanıp, öttürüyoruz diye.

*ROK yalnızdır. Doğru söylüyorlar. Ben hep söylüyorum. Benim bir beklentim yok. Benim bir umudum da yok. O yüzden ben Türkiye'nin en özgür insanıyım. Zaten benim popülerlikle ilgili sorunum olmamıştır. Duvara yazsam okunur. Benim olayım kimsenin söylemediğini söylemektir.

Kütahyalı ayrıca kendi Twitter hesabından şunları dile getirdi: "Aslında ben bir gazeteci değilim. Ben bir haberci değilim. Ben de gazetecilik ve habercilik kültürü yok. Ben bir yazarım. Ben yorumcu ve diagnostician kişiyim. Ben bir televizyoncuyum. YouTube işi de diagnostician mesleğinin bir dijital uzantısı."