CHP Genel başkanı Özgür Özel sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile TRT’nin 61. yılı ve yayın politikasına ilişkin açıklama yaptı.

Özel, açıklamasında şunları kaydetti:

Özel, Erdoğan'ın anayasa çağrısına kapıyı kapattı: Hukuk tanımayanlarla müzakere edilmez, mücadele edilir Özel, Erdoğan'ın anayasa çağrısına kapıyı kapattı: Hukuk tanımayanlarla müzakere edilmez, mücadele edilir

* TRT’miz 61 yıldır yayında. Böyle başlayabilmeyi çok isterdim. Milletin parasıyla kamu yayıncılığı yapması gereken bu köklü kurumu, bugün bir siyasi partinin operasyon kanalına dönüştürdüler. Yayın tek ses; ama o ekranın faturası hepimize kesiliyor. Faturayı 86 milyon ödüyor ancak TRT bir kişinin menfaatine çalışıyor. TRT 61 yaşında. Ne mutlu! Biz kutlamıyoruz. Biz hatırlatıyoruz: TRT milletindir. Hatırlayana ne mutlu! Bu vesileyle TRT emekçilerinin 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutluyor, o ekranı millete kapatıp yalanlara ve iftiralara açanları bir gün hatırlanmak üzere milletimize havale ediyorum.