Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD), Bursa Nilüfer merkezli 4.0 büyüklüğünde bir deprem geldiğini duyurdu.

Saat 13:43'te gerçekleşen depremin derinliği 9.74 km olarak ölçüldü.

Yerin 9,74 kilometre derinliğinde olan deprem, çevre ilçelerde de hissedildi. Depremle birlikte bazı vatandaşlar evlerinden dışarı çıktı. Depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

Belediye Başkanından açıklama

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, sosyal medya paltformu X'ten (Twitter) depreme ilişkin açıklama yaptı.

Haber bültenlerini beğenmeyen ve yaptırım tehdidinde bulunan Şahin'e CHP'li RTÜK üyelerinden tepki Haber bültenlerini beğenmeyen ve yaptırım tehdidinde bulunan Şahin'e CHP'li RTÜK üyelerinden tepki

Bozbey, "Geçmiş olsun Bursa. Kentimizden ve çevre illerden hissedilen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun diliyor, kötü haber almamayı temenni ediyorum" diye yazdı.