Ülkemizi karşı karşıya olduğu tehlikelerden korumak ve geleceğe güçlü bir şekilde taşımak için kurulan Cumhur İttifakı kararlılıkla yoluna devam etmektedir. Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaşmak için Cumhur İttifakı olarak, ülkemizi geleceğe taşımak ve milletimize hizmet etmek…
— Ömer Çelik (@omerrcelik) June 12, 2024
Bahçeli'nin ‘ittifak’ çıkışına AK Parti’den yanıt: Cumhur İttifakı kararlılıkla yoluna devam etmektedir
MHP lideri Devlet Bahçeli'nin AK Parti ile CHP arasında süren görüşmeler sonrasında bugün yaptığı açıklamalara AK Parti'den ilk yanıt geldi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Cumhur İttifakı kararlılıkla yoluna devam etmektedir" diyerek, “Bu konudaki irademiz tamdır” ifadelerini kullandı.
MHP lideri Devlet Bahçeli'nin AK Parti ile CHP arasında süren görüşmeler sonrasında bugün yaptığı açıklamalara AK Parti'den ilk yanıt geldi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Cumhur İttifakı kararlılıkla yoluna devam etmektedir" diyerek, “Bu konudaki irademiz tamdır” ifadelerini kullandı.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP ile AK Parti'nin genel başkanları düzeyindeki görüşmeleri sonrası bugün dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Bahçeli'nin açıklamasında, "AK Parti ile CHP arasında geniş tabanlı bir ittifakın vücuda gelmesi, buna da altılı masanın diğer unsurlarının desteği Milliyetçi Hareket Partisi’nin samimi dileği ve temennisidir" sözleri dikkat çekti.
Bahçeli'nin ses getiren açıklamalara sonrası AK Parti'den ise ilk yanıt gecikmedi. AK Parti sözcüsü Ömer Çelik, konuya ilişkin X hesabından şu paylaşımı yaptı:
"Ülkemizi karşı karşıya olduğu tehlikelerden korumak ve geleceğe güçlü bir şekilde taşımak için kurulan Cumhur İttifakı kararlılıkla yoluna devam etmektedir. Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaşmak için Cumhur İttifakı olarak, ülkemizi geleceğe taşımak ve milletimize hizmet etmek noktasında güçlü siyasetlere imza atmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın vurguladığı gibi bu konudaki irademiz tamdır."
Yorumlar
Popüler Haberler

MHP’li Erzincan Belediyesi'nde köpek katliamı: Canlı canlı gömdüler!

Kabine kulisi: Yerlikaya gidici, yerine iki isim düşünülüyor

1.3 milyar TL borç: 30 yıllık Peyman Kuruyemiş iflasın eşiğinde

Ege Denizi art arda sallanıyor: Depremler neden yaşanıyor?

Grup toplantısı yapmamıştı: MHP'den Bahçeli'nin kalp rahatsızlığı iddiasına açıklama

Üniversitenin SOCAR ile işbirliğini eleştiren asistanın sözleşmesi yenilenmedi