İYİ Parti’li milletvekili Bahçeli’nin elini öptü
Bahçeli, elini öpen İYİ Partili Arkaz'ı davet etti
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti'nin 2. Olağanüstü Kurultayı'nda Genel İdare Kurulu (GİK) üyeliğine yeniden seçilmeyen İstanbul Milletvekili Hayati Arkaz'ı partisine davet etti.
MHP'den yapılan açıklamaya göre Bahçeli, bir araya geldiği bazı gazetecilerin, Meclis'teki yemin töreninin ardından kendisinin elini öpen Arkaz'ın İYİ Parti'nin 2. Olağanüstü Kurultayı'nda GİK dışında kalmasıyla ilgili sorusunu yanıtladı.
"İYİ Parti İstanbul Milletvekili Sayın Hayati Arkaz, el öpme hadisesinden sonra sistemli bir şekilde saldırılara maruz kalmış ve dışlanmıştır" ifadesini kullanan Bahçeli, Arkaz'ın GİK listesinin dışında bırakıldığını hatırlattı.
Bahçeli, "Değerli dava arkadaşımız Hayati Arkaz ve benzeri durumdaki arkadaşlarımızı yakından takip ediyoruz. MHP olarak öncelikle değerli dava arkadaşımız Hayati Arkaz'ı partimize davet ediyoruz. Kamuoyunun bilgi ve takdirine sunarız" değerlendirmesinde bulundu.
Yorumlar
Popüler Haberler

MHP’li Erzincan Belediyesi'nde köpek katliamı: Canlı canlı gömdüler!

Kabine kulisi: Yerlikaya gidici, yerine iki isim düşünülüyor

1.3 milyar TL borç: 30 yıllık Peyman Kuruyemiş iflasın eşiğinde

Ege Denizi art arda sallanıyor: Depremler neden yaşanıyor?

Grup toplantısı yapmamıştı: MHP'den Bahçeli'nin kalp rahatsızlığı iddiasına açıklama

Üniversitenin SOCAR ile işbirliğini eleştiren asistanın sözleşmesi yenilenmedi