Erdoğan’dan İnce’ye: Sen ne zamandan beri Hitler oldun?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim çalışmaları kapsamında Zonguldak’ta partisinin düzenlediği mitinge katıldı.

Erdoğan’ın konuşmasından satırbaşları şu şekilde:

  • Edirne’deki teröristi ziyaret etmek suretiyle milletin karşısına cumhurbaşkanı adayı olarak çıkanlardan olmadık, olmayacağız. Bay Muharrem ziyarete oradan başlıyor, türbe ziyaret ediyor. Vah zavallı vah. Sen Edirne’deki bu teröristi ziyaret edeceğine gel milletten helallik al. Oradan icazet almanın bir anlamı yok, sana bir şey de kazandırmaz.

‘AFRİN’DEN SONRA DA DİĞER TERÖR BATAKLIKLARINI DA KURUTMAK İÇİN GEREKLİ ADIMLARI ATMAYA BAŞLADIK’

  • Son iki yılda gerçekleştirdiğimiz başarılı operasyonlarla terör örgütünün belini kırdık.
  • Sadece Afrin operasyonlarında etkisiz hale getirilen terörist sayısı 4 bin 497, Kuzey Irak’ta 446, yurt içinde 443
  • Afrin’den sonra diğer terör bataklıklarını da kurutmak için gerekli adımları atmaya başladık.Gerekirse Sincar’a gideceğiz, gereğini yapacağız. 34 yıldır milletimize musallat edilen bu yılanın kafasını adım adım kopartıyoruz.
  • Terörü bu ülkenin gündeminden tamamen kaldırmakta kararlıyız. Terörün kapımıza dayanmasını beklemiyoruz, terör bize gelemeden biz onun kaynağına gidiyoruz.

‘SEN NE ZAMANDAN BERİ HİTLER OLDUN YA?’

  • Sayın İnce bütün operasyonların başındaki bizim kahraman komutanımıza, İsmail Metin komutanımıza ne diyor? ‘Senin apoletlerini sökeceğim’ diyor. Ya benim bu milletim bir defa senin gibi haddini bilmez birisine 24 Haziran’da zaten haddini bildirecek. Sen ne zamandan beri Hitler oldun ya?